2013 m. rugsėjo 21 d., šeštadienis

Klasikiniai keksiukai

Mano Facebook puslapis čia

Tai yra klasikiniai keksiukai. Jų tešlą galima paįvairinti daugybe variantu - su kakava, su šokoladu,
su uogom na ir t.t.... čia grynai fantazijos darbas;) Šį kartą buvo daryta klasikinė tešla, o viršus papuoštas išlydytu juoduoju šokoladu + pakepintos migdolų drožlės / saldieji pabarstukai / kokosų drožlės.





Reikės:
120 g sviesto;
200 g cukraus;
185 g miltų;
1 š. kepimo miltelių;
2 kiaušiniai;
120 ml pieno.


Gaminimas:
1. Sviestą išmaišyti su cukrumi.
2. Tada po vieną kiaušinį įplakame į sviesto ir cukraus masę.
3. Galiausiai sudedame miltus, kepimo miltelius, išmaišome.
4. Supilame pieną, vėl viską gerai išmaišome.


Orkaitę įkaitiname 180 laipsnių, formeles tešla užpildome 2/3 dalį (kadangi keksiukai iškils). Kepti apie 25-30 min. Dekoruoti dar šiltus. Tačiau jeigu dekoruojate išlydytu šokoladu, tuomet turėsite duoti šokoladui sustingti, pastačius keksiukus į šaldytuvą kokiai 30 min.


Mums jie laabai patinka!
SkanauS
















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą