2013 m. liepos 21 d., sekmadienis

Vištienos krūtinėlė su pelėsiniu sūriu...


Vėl gi vištienos krūtinėlė... kaip minėjau ankščiau mūsų šeimoje ji dažnai pradžiugina mūsų pilvukus. Ši karta su mėlynuoju pelėsiniu sūriu.






Reikės:
3 krūtinėlių;
druskos, pipirų;
kario;
300 ml grietinėlės (36 % riebumo);
šviežių krapų;
300 g mėlynojo pelėsinio sūrio (aš visada naudoju Double Blue);
50 g sviesto;
(dar galima įdėti saulėje džiovintus pomidorus, ši syki neturėjau jų šaldytuve, dėl to nedėjau, tačiau jie suteikia pasakiško skonio, tiesa priklauso dar nuo to ar mėgstate;))






Gaminimas:
1. Kiekvieną vištienos krūtinėlę perpjauname per pusę, galiausiai iš visų krūtinėlių turi gautis 6 dalys.
2. Užmarinuojame druska, pipirais, karių ir parai paliekame šaldytuve. Primenu, prieskonius reikia įtrinti!
3. Įkaitiname keptuvę, išlydome sviestą ir išdedame







1 komentaras:

  1. Labai gražiai patiekta - paprastai ir skoningai, teks išbandyt,vilioja :)

    AtsakytiPanaikinti