Kai norisi ko nors pakramsnoti šis receptukas puikiai tinka :)
Tai pat panaudoti galima vakarienei ir pusryčiams. Ingredientai vėl gi priklauso nuo jūsų fantazijos, arba nuo to, ką tuo metu turite savo šaldytuve;) Galima dėti ir kepintus pievagrybius, keptą vištieną, ančiuvius.... ir t.t. ;)
Reikės:
1 lakšto bemielės sluoksniuotos tešlos;
porą šaukštų pomidorų padažo;
gerą saują fermentinio sūrio;
saują rūkytų lašinukų;
šviežių pasmulkintų petražolių ir krapų;
picos prieskonių.
Gaminimas:
1. Tešlą iškočiojame, su puoduko pagalba išpjauname rutuliukus. Sudedame juos į keksiukam kepti skirtą formą ir aptepame pomidoru padažu.
2. Rūkytus lašinukus supjaustome ir pakepame keptuvėje. !papildomai jokio sviesto bei aliejaus nenaudokite!
3. Sūrį sutarkuojame ant smulkios tarkos.
3. Sūrį sutarkuojame ant smulkios tarkos.
4. Orkaitę įkaitiname 160 laipsnių.
5. Ant tešlos dedame tokia tvarka:
- sūrį;
- pakepintus lašinukus;
- pasmulkintus žalūmynus;
- picos prieskoniai.
6. Kepti maždaug 15 min. Siūlyčiau nuolatos tikrinti, kad nepridegtų;)
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą