Kažkurį vakarą užsimanėm vyno... ir reikėjo greitai paruošt kokių nors užkandėlių.
Nėra jie sudėtingi, nei su super duper ingridientais, tačiau buvo labai skanu;)
1 variantas
krekerių (tačiau pilnai tinka ir supjaustytas batonas);
fermentinio sūrio;
2 skil. česnako;
druskos, pipirų;
pora šaukštų majonezo;
pasmulkintų krapų bei petražolių.
Gaminimas:
1. Sūrį sutarkuoti (aš tai dariau ne su burokinę tarką o su ta mažesne).
2. Česnaką pasmulkinti ir suporuoti su sūriu, įdėti pasmulkintus žalumynus, majonezą, pagardinti druska ir pipirais. Viską gerai išmaišyti.
3. Ir tepame ant krekerių.
2 variantas
krekerių;
žalių alyvuogių;
balto pelėsinio sūrio (aš naudojau PRESIDENT su graikiškais riešutais).
Gaminimas:
Pelėsinį sūrį supjaustyti, tokio dydžio, kaip krekeriai. Ant viršaus uždėti per pusę perpjautą alyvuogę ir susmeigti.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą