2013 m. rugpjūčio 3 d., šeštadienis

Užkandžiai prie vyno...


Kažkurį vakarą užsimanėm vyno... ir reikėjo greitai paruošt kokių nors užkandėlių.
 Nėra jie sudėtingi, nei su super duper ingridientais, tačiau buvo labai skanu;)





1 variantas
krekerių (tačiau pilnai tinka ir supjaustytas batonas);
fermentinio sūrio;
2 skil. česnako;
druskos, pipirų;
pora šaukštų majonezo;
pasmulkintų krapų bei petražolių.

Gaminimas:
1. Sūrį sutarkuoti (aš tai dariau ne su burokinę tarką o su ta mažesne).
2. Česnaką pasmulkinti ir suporuoti su sūriu, įdėti pasmulkintus žalumynus, majonezą, pagardinti druska ir pipirais. Viską gerai išmaišyti.
3. Ir tepame ant krekerių.



2 variantas
krekerių;
žalių alyvuogių;
balto pelėsinio sūrio (aš naudojau PRESIDENT su graikiškais riešutais).

Gaminimas:
Pelėsinį sūrį supjaustyti, tokio dydžio, kaip krekeriai. Ant viršaus uždėti per pusę perpjautą alyvuogę ir susmeigti.


Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą